کد اقتصادی

کد اقتصادی

اخذ کد اقتصادی_09129586933-sabteasrejadid.com


 

کد اقتصادی

یکی از اولین اقداماتی که می‌بایست پس از تاسیس شرکت آن را انجام دهید، دریافت کد اقتصادی است. چنانچه در مورد مراحل دریافت این کارت، کاربردهای آن و سایر مسائل مرتبط با آن نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید توصیه می‌کنیم در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

کد اقتصادی فوری را می توانید با ارائه ی مدارک مورد درخواست به شرکت های ثبتی معتبر، بر اساس اصول و قوانینی که وجود دارد و انجام مراحل قانونی آن دریافت نمایید. اگر شما جزو افرادی هستید که دارای شرکتی می باشید لازم است تا درباره ی تمامی شرایط شرکت ها باخبر باشید و اطلاعات لازمی در این زمینه داشته باشید.

لازم است بدانید که هر شرکتی نیاز به یک کد اقتصادی دارد و این کد را می توان گفت برای این قرار داده اند تا میزان عملکرد و یک شرکت را در قراردادها و فاکتورهایی که ارائه می دهد، مشخص کنند. نکته ای که بسیار باید به آن توجه کرد این است که دریافت این کد برای تمامی شرکت هایی که مورد ثبت قرار گرفته اند، اجباری می باشد.

تعریف کد اقتصادی

برای آن دسته از افرادی اقدام به ثبت شرکت نموده‌اند نام کد اقتصادی، یک کلمه آشنا محسوب می‌شود اما برخی دیگر نیز وجود دارند که با مفهوم آن چندان آشنا نیستند. این کد تا سال 1399 یک شناسه 12 رقمی اختصاصی برای اشخاص حقیقی و حقوقی محسوب می‌شد که توسط واحد عملیات سازمان امور مالیاتی به آنها اعطا می‌گردید. در اصل وظیفه این شناسه 12 رقمی، احراز هویت این افراد در امور مالیاتی به شمار می‌رفت.

از سال 99، بر اساس مصوبه‌ای که دولت به منظور مقررات‌زدایی مشخص کرده بود، تصمیم گرفته شد تا پس از انجام امور مربوط به تشکیل پرونده برای دریافت کد اقتصادی، شناسه ملی شرکت را به عنوان کد اقتصادی 12 رقمی شرکت در نظر بگیرند.

برای تمامی افرادی که در زمینه واردات، صادرات، تولید، مونتاژ، توزیع و… فعالیت می‌کنند ضروری است تا کد اقتصادی خود را دریافت نمایند. تمامی اشخاص (حقیقی و حقوقی) باید به منظور انجام تمامی فعالیت‌های اقتصادی خود، ثبت نام دریافت این کد را انجام داده و هر چه سریع‌تر اقدام به تشکیل پرونده مالیاتی نمایند. اشخاص حقیقی می‌بایست به منظور اخذ این کد، پروانه کسب ارائه کرده و محل فعالیت خود را معرفی نمایند.

عدم دریافت این کد و امتناع از اخذ آن می‌تواند شما را با دردسرهای بزرگی روبه‌رو کند. در صورتی که از شرکت شما برای اول چنین خطایی سر بزند، بر اساس قوانین باید جریمه پرداخت کند. مبلغ این جریمه برابر سود حاصل از معاملات ضربدر 2 است. چنانچه این رویه همچنان ادامه داشته باشد و شرکت دوباره از قوانین سرپیچی کند، محل فعالیت شرکت تا 3 ماه پلمپ خواهد شد. تکرار این تخلف برای بار سوم، برای مدیران شرکت حکم حبس به مدت 3 تا 6 ماه خواهد داشت.

چرا باید کد اقتصادی اخذ نمود؟

شاید برای شما هم این سوالپیش بیاید که چرا باید کد اقتصادی را دریافت نماییم تا خودمان را مجبور به پرداخت مالیات نماییم، می توانیم این کد را نگیریم و راحت به کارمان بپردازیم و مالیاتی هم پرداخت نکنیم. لازم است بدانید داشتن کد اقتصادی فقط جهت مالیات نیست و می تواند مزایای زیادی برای شما داشته باشد که نداشتن آن سبب می گردد از دسترسی به این مزایای که گاهی می تواند تغییری اساسی در روند کاری شما ایجاد کند، تاثیر مستقیمی بگذارد.

اخذ کد اقتصادی برای شرکت هایی که می خواهند بسیار پیشرفت نمایند و کارهای بزرگ و دولتی را دریافت کنند، مهم است. لازم به ذکر است در این میان دلایلی را بیان کنیم تا شما پی به مهم بودن دریافت کد اقتصادی ببرید و بدانید چقدر می تواند در پیشرفت کاری شما تاثیرگذار باشد.

زمانی که شما شرکتی را ثبت می نمایید، امکان دارد سعی در بستن قراردادهایی با شرکت های کوچک و بزرگ داشته باشید که می توانند بسیار پر منفعت برایتان باشند. امکان دارد در این حین با درخواست کد اقتصادی از سوی این شرکت ها و سازمان ها مواجه شوید و جالب است بدانید اگر تحت شرایطی نتوانید این کد را ارائه بدهید و یا اگر نخواهید آن را اعلام کنید، مسلما قراردادی پر سود را از دست خواهید داد.

در حال حاضر که شرایط بازار به این شکل است نداشتن کد اقتصادی سبب می شود که رقبای شما پیشقدم شده و کار را از شما بگیرند.بنابراین در این بازار که کاملا رقابتی می باشد، تمامی سعی خود را بکنید که فرصت های خوب زندگیتان را نسوزانید. یکی از مهم ترین مواردی که در آن می توانید خودتان را به خوبی بالا بکشید و معرفی کنید این است که بتوانید در مناقصات و مزایدات که کاملا میدان رقابت هستند حضور داشته باشید.

برای این که بتوانید در این مناقصه ها و مزایده های پر سود شرکت کنید لازم است تا شرکت از گرید و رتبه ی خوبی برخوردار باشد.یعنی تنها در صورتی مجاز به شرکت در این موارد هستید که از گرید خوبی برخوردار باشید و داشتن آن تنها در صورت دارا بودن اخذ کد اقتصادی 1401 میسر است.

بنابراین برای این که بتوانید برای شرکت خود درخواست رتبه بندی و گرید مناسب بدهید لازم است تا ابتدا کد اقتصادی شرکتتان را دریافت کنید. در شرکت های مختلفی که کار اصلی آن ها تجارت می باشد، برخی از تجار برای کسب سود و درآمد بالاتر نیاز دارند که امر صادرات و واردات را انجام بدهند.

برای انجام این کارها نیازمند دریافت کارت بازرگانی می باشند و جالب است بدانید که برای دریافت کارت بازرگانی هم از قبل باید برای دریافت کد اقتصادی اقدامات لازم را انجام داده باشند و دارای کد اقتصادی باشند. مهم ترین دلیل اخذ کد اقتصادی فوری را می توانیم در دوری از مشکلات مالیاتی و گرفتاری های مربوط به آن خلاصه کنیم.

بر اساس قوانین مالیاتی، هر فرد تاجر و یا شرکت، موسسه و یا سازمانی که در کشورمان در حال فعالیت است، موظف می باشد تا تمامی موارد مالیاتی خودش را بر اساس قانون و در زمان های مشخصی که برای آن تعیین شده است، انجام دهد. در این صورت علاوه بر این که دچار مسائل مالیاتی نمی شود، حتی می تواند از معافیت های مالیاتی هم در شرایط خاص برخوردار گردد.

برای ارسال اظهارنامه های مالیاتی اشخاص حقیقی تا پایان خرداد ماه سال بعدش و اشخاص حقوقی نیز تا پایان تیرماه سال بعد نیز زمان دارد تا آن را تکمیل و ارسال نماید. اما نکته ای که باید به آن بسیار توجه کرد این است که ارسال اظهارنامه های مالیاتی و انجام امور مربوط به آن، مستلزم این است که کد اقتصادی را دارا باشید.

اگر کد اقتصادی را دریافت نکرده باشید نمی توانید از شرایط معافیت های مالیاتی استفاده نمایید و حتی گاهی موجب می شود که مالیاتی که باید پرداخت نمایید به صورت علی الراس مورد محاسبه قرار بگیرد که موجب می شود مقداری بالاتر از مالیاتی که باید پرداخت می کردید، پرداخت نمایید. برای افتتاح انواع حساب های بانکی برای شرکت خودتان نیاز دارید به بانک مورد نظرتان کد اقتصادی شرکت را تحویل بدهید تا بر اساس آن کارهای مربوط به افتتاح حساب بر اساس قوانین و اصول اصلی انجام گیرد.

بنابراین به طور اختصاری هم به بیان دلایل اخذ کد اقتصادی فوری می پردازیم تا راحت تر موضوع را درک نمایید:

  • جهت اخذ کارت بازرگانی
  • جهت شرکت در مزایده ها و مناقصات
  • صدور انواع فاکتورها
  • جهت افتتاح حساب های بانکی
  • جهت اخذ قرارداد با شرکت های دولتی

اخذ کد اقتصادی 1401

برای اخذ کد اقتصادی چه باید کرد؟

همان طور که می دانید برای انجام هر کار اداری و یا دریافت هر مورد خاصی نیاز است تا مراحلی را طی نمایید تا بر اساس آن شرایط اصلی شما و مجموعه ای که دارید و مشخصات و ویژگی های شما مورد بررسی قرار بگیرد. این بررسی ها سبب می گردند تا بر اساس آن ها تشخیص لازم داده شود تا شما لایق دریافت آن چیزی که برایش اقدام کرده اید هستید یا خیر. بنابراین برای دریافت کد اقتصادی نیز باید مراحلی را طی کنید تا بتوانید آن را به دست آورید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت کد اقتصادی

همانطور که اشاره کردیم، عدم دریافت کد اقتصادی پیامدهای جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت از این رو توصیه می‌کنیم سریعا نسبت به دریافت این کد اقدام نمایید. پس از آنکه ثبت شرکت را انجام دادید، برای ثبت نام اخذ کد تنها 2 ماه فرصت خواهید داشت بنابراین در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهید. اشخاص حقیقی و حقوقی می‌بایست مدارک متفاوتی را به منظور اخذ کد اقتصادی ارائه نمایند که در ادامه آنها را عنوان خواهیم کرد:

متقاضیان حقوقی

متقضیان حقوقی اخذ کد اقتصادی می‌بایست با همراه داشتن مهر شرکت، از طریق واحد کپی اداره مالیات، دفترچه اشخاص حقوقی را تهیه کرده و آن را تکمیل نماید. سپس به منظور تشکیل پرونده مالیات اجاره، پاسخ استعلام را دریافت نماید. همچنین باید اصل و کپی تمامی آگهی‌ها و مدارک ثبتی شرکت از قبیل آگهی تاسیس، تغییر، اساسنامه شرکت، تقاضای درخواست ثبت شرکت با مسئولیت محدود، اظهارنامه‌ها و… را به همراه داشته باشد.

علاوه بر این، مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه) تمام افرادی که صاحب امضا هستند نیز ضروری می‌باشد. اصل و کپی قبوض شرکت و گواهی امضا صاحبان امضا نیز از مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی است. آخرین مدرک نیز، اصل و کپی سند مالکیت یا اجاره‌نامه محل فعالیت شرکت می‌باشد. توجه داشته باشد این اجاره‌نامه باید دارای کد رهگیری و به نام شرکت باشد.

متقاضیان حقیقی

متقاضیان حقیقی دریافت کد اقتصادی نیاز به ارائه مدارک کمتری دارند. مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی، تکمیل فرم مشخصات متقاضی، ارائه درخواست اخذ کد اقتصادی به صورت کتبی، کپی پروانه کسب، فیش پرداخت هزینه‌ها و تصویر پرسنلی تمام مواردی است که متقاضیان حقیقی ملزم به ارائه آن می‌باشند. در نظر داشته باشید اگر قبلا دارای کارت اقتصادی بوده‌اید میبایست تا کپی آن را نیز ارائه نمایید.

شما همراهان گرامی می‌توانید به منظور کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از مدارک مورد نیاز با کارشناسان ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید.

این مراحل را می توانیم به این صورت بیان کنیم که:

  • تکمیل مدارک مورد نیاز و اعلام شده از طرف سازمان امور مالیاتی برای اخذ کد اقتصادی فوری
  • مراجعه به اداره ی مالیات
  • بررسی تمامی مدارک دریافت شده و ارسال آن ها به اداره ی مستغلات
  • در این مرحله کارشناس اداره مالیات جهت راستی آزمایی مدارک شما به شما نوبتی جهت بازدید ارائه می دهد
  • اداره ی مستغلات پاسخی به قسمت تشکیل پرونده ارسال می نماید
  • طی شدن مراحل پایانی و تخصیص کد اقتصادی به شرکت درخواست دهنده

مراحل فوق برای تمامی شرکت ها به یک شکل و بر اساس قوانین انجام می گیرد و طبق پاسخ هر مرحله، پرونده به مرحله ی بعد ارسال می شود و یا این که در همان مرحله متوقف می گردد.

اخذ کد اقتصادی 1401

کد اقتصادی چند رقمی میباشد؟

هر کدی که برای امورات اداری در نظر گرفته می شود یک تعداد اعداد مشخص دارد که بر اساس آن اعلام می کنند که فرد و یا شرکت دارای چه شرایط می باشد.

کد اقتصادی هم که دریافت آن برای تمامی شرکت های ثبت شده اجباری می باشد دارای 12 رقم است و برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که به تولید کالا و یا ارائه ی خدماتی مشغول هستند، تعلق می گیرد.

از این کد جهت شناسایی شرکت مورد نظر در واحد های مالیاتی استفاده می شود.

شایان ذکر است که بر اساس قانون های مالیاتی موجود در کشور، باید بدانید که تمامی شرکت های ثبت شده در کشورمان ملزم به دریافت این کد هستند و هیچ گونه عذری پذیرفته نمی شود.

از آن جایی که دریافت این کد اجباری است، دولت هم این مورد را به آن اضافه نموده است تا فشاری به افراد و شرکت ها وارد نشود و آن مورد این است که: دریافت این کد رایگان می باشد و هیچ گونه هزینه ای برای دریافت کننده در بر ندارد.

در واقع پروسه ی دریافت کد اقتصادی و تمامی امور مالیاتی آن با توجه به اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، کاملا رایگان می باشد.

در این میان باید اعلام نمود که هیچ شخص حقیقی و یا حقوقی نباید تحت هیچ شرایطی، جهت ثبت نام و دریافت کد اقتصادی از شما وجه خاصی را دریافت نماید.

مراحل اخذ کد اقتصادی

پس از آنکه طبق مراحل قبل، مدارک مورد نیاز را آماده کردید باید آن را به واحدهای مالیاتی ارائه کنید. کارشناس این واحد در ابتدا اقدام به ارزیابی مدارک می‌نماید و چنانچه این مدارک مورد تائید قرار گیرند آنها را ثبت می‌نماید.

این مدارک تائید و ثبت شده در مرحله بعدی در اختیار اداره نظارت و پیگیری قرار می‌گیرند. این اداره وظیفه دارد برخی اقدامات لازم را انجام داده و سپس این مدارک را ابتدا به داره کل اطلاعات وخدمات مالیاتی و پس به اداره شماره اقتصادی بفرستد.

درنهایت، پس از آنکه اداره مذکور، اقدامات و ارزیابی‌های لازمه را انجام داد، اقدام به صدور کد اقتصادی می‌نماید. در نظر داشته باشید چنانچه در مراحل اخذ کد اقتصادی هرگونه تغییری در اطلاعات شخصی فرد دارنده کد رخ دهد، این تغییرات باید سریعا به مراجع ذیربط اطلاع داده شود در غیر اینصورت، این تغییرات بر روی کد اقتصادی اعمال نخواهد شد.

دریافت کد اقتصادی شرکت

همانطور که گفته شد، کد اقتصادی همان شناسه ملی شرکت است که اداره‌های مالیاتی از آن برای شناسایی و احراز هویت شرکت‌ها استفاده می‌کنند. از این رو تمامی شرکت‌هایی که مشغول به انجام فعالیت‌های تجاری هستند ضروری است تا نسبت به دریافت کد اقتصادی خود اقدام نمایند. به موجب دریافت این شناسه، تمامی فعالیت‌های تجاری این شرکت تحت نظر سازمان امور مالیاتی انجام خواهد گرفت.

این شناسه، برای هر شرکت، اختصاصی و منحصر به فرد است و سبب تمایز آن از سایر شرکت‌ها می‌گردد. برای ثبت تقاضا به منظور دریافت این کد، تنها 2 ماه پس از ثبت شرکت فرصت خواهید داشت.

مراحل دریافت این کد، بسیار ساده است و تنها نیاز به طی کردن مراحل زیر می‌باشد:

در مرحله اول به سامانه سازمان امور مالیاتی به نشانی tax.gov.ir مراجعه کنید. بر روی ثبت نام الکترونیکی شماره اقتصادی کلیک کرده و سپس ورود به سامانه را انتخاب کنید. بر روی سامانه پیش ثبت نام کد اقتصادی کلیک کنید. در این مرحله می‌بایست اطلاعاتی که از شما خواسته شما را وارد سامانه کنید. پس از انجام و طی این مراحل، نامه‌ای از طرف سازمان امور مالیاتی برای متقاضی ارسال می‌گردد که حاوی نام کاربری و رمز ورود می‌باشد.

پس از دریافت اطلاعات، مجددا وارد سامانه شوید و تمامی اطلاعات را به طور دقیق و بر اساس اسنادی که در اختیار دارید وارد نمایید. در نهایت چنانچه در هیچیک از مراحل درج اطلاعات، مشکلی وجود نداشته باشد، یک کد اقتصادی جدید برای شما صادر و ارسال می‌شود. چنانچه تمایل به استعلام کد اقتصادی داشته باشید می‌توانید از طریق همین سامانه اقدام نمایید.

در هنگام انجام مراحل ثبت درخواست چندین نکته وجود دارد که باید آن را در نظر داشته باشید. از قسمت پیگیری سریع وضعیت ثبت نام کد اقتصادی می‌توانید از وضعیت درخواست و وضعیت کد اقتصادی شرکت خود اطلاع پیدا کنید. چنانچه در این مرحله، متوجه وجود خطا یا تناقض در اطلاعات وارد شده شدید، به سرعت می‌توانید اقدام به رفع مشکل نمایید. همچنین اگر تمایل به اخذ کد جدید دارید باید نسبت به تکمیل پرونده مالیاتی خود در سازمان امور مالیاتی اقدام کرده و کد اقتصادی 12 رقمی، شماره واحد مالیاتی و کلاسه پرونده را نیز در اختیار داشته باشید.

اخذ کد اقتصادی

دریافت کد اقتصادی چه مزایایی دارد؟

این کد، شناسه یک شرکت محسوب می‌شود. برای آنکه شرکت‌ها در آینده با مشکلات مالیاتی و سایر مسائل پیچیده روبه‌رو نشوند نیاز است تا سریعا پس از ثبت، نسبت به دریافت این کد اقدام نمایند. دریافت کد اقتصادی دارای مزایای بسیار زیادی است که در ادامه نگاهی به آن خواهیم انداخت.

استفاده از این کد توسط واحدهای اقتصادی و شرکت‌های تجاری می‌تواند از بروز تخلفات، فساد و تقلب جلوگیری کند و به این ترتیب، دولت به راحتی می‌تواند از فعالیت‌های تجاری تمامی این واحدها حمایت نماید. اشخاص حقیقی، حقوقی و مشاغل نیز با دریافت این کد می‌توانند همانند یک شرکت، فعالیت‌های بازرگانی انجام داده و کارت بازرگانی دریافت کنند. در نظر داشته باشید اگر قصد اخذ کارت بازرگانی را داشته باشید، وجود کد اقتصادی لازم می‌باشد. همچنین شرکت‌ها نیز برای انجام فعالیت‌های تجاری خود نظیر صادرات و وارادت، ملزم به دریافت کد اقتصادی می‌باشند.

اشخاص حقیقی که دارای پروانه کسب هستند و فعالیت تجاری انجام می‌دهند حتما باید نسبت به دریافت این کد اقدام نمایند. وجود کد سبب می‌شود امور مالیاتی شرکت‌ها، اشخاص حقیقی و حقوقی به راحتی انجام گیرد.

چه شرکت‌هایی ملزم به دریافت کد اقتصادی هستند؟

همانطور که گفته شد، تمامی افرادی که به نوعی در زمینه تجارت و اقتصاد فعالیت می‌کنند از جمله اشخاص حقوقی (شرکت‌ها، موسسات و…) و اشخاص حقیقی می‌بایست به منظور انجام روند احراز هویت خود در اداره امور مالیاتی، کد اقتصادی اختصاصی خود را دریافت نمایند. موسس شرکت و یا شرکا می‌بایست تا 2 ماه پس از تاسیس شرکت، مدارک لازم را جمع‌آوریکرده و با مراجعه به سازمان امور مالیاتی یا اداره دارایی، نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی خود اقدام و کد اقتصادی را دریافت نمایند.

طبق موضوع ماده 20 قانون تجارت، تمامی افراد و مشاغلی که فعالیت تجاری انجام می‌دهند ملزم به دریافت کد اقتصادی هستند. در صورتی که این افراد از دریافت کد امتناع کرده و از قوانین سرپیچی کنند، فعالیت آنها غیر قانونی شناخته شده و نامعتبر خواهد بود. شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی پس از طی کردن مراحل اداری و تکمیل فرم‌های اطلاعاتی، توسط اداره ‌دارایی هر استان صادر خواهد شد.

طبق این موارد باید گفت تمامی واحدهای اقتصادی که کد اقتصادی خود را دریافت کرده‌اند و پرونده مالیاتی خود را تشکیل داده‌اند، بدون هیچگونه مشکلی می‌توانند اقدام به آغاز فعالیت اقتصادی خود نمایند.

هزینه دریافت کد اقتصادی چقدر است؟

با توجه به اعلامیه سازمان امور مالیاتی کشور، کلیه فرایندهای مربوط به ثبت نام جهت دریافت کد اقتصادی و همچنین امور مالیاتی کاملا رایگان می‌باشد. از این رو هیچ شخصی نباید در هنگام ثبت نام و اعطای شماره اقتصادی هزینه‌ای از شما دریافت کند.
همانطور که می‌دانید پروسه انجام امور اداری در ایران، به ویژه امور مالیاتی، نیازمند صرف بسیار زیاد و امری طافت‌فرساست.

همچنین این امر نیاز به کمی تخصص و آشنایی با امور مالیاتی نیز دارد. در صورتی که تمایل داشته باشید به راحتی می‌تواند روند دریافت شماره اقتصادی خود را به مجموعه ما بپسارید. وکلای خبره ما در این مجموعه، تمامی اقدامات مربوط به این فرایند را برای شما انجام خواهند. شما می‌توانید به منظور دریافت مشاوره و راهنمایی و همچنین اطلاع از هزینه‌ها با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

دریافت سریع کد اقتصادی و موارد لازم

پیش از شیوع کرونا، اخذ کد اقتصادی نیاز به صرف زمان زیادی داشت و یک پروسه کاملا طاقت‌فرسا و سخت برای صاحبین کسب و کار محسوب می‌شد. اما از اواسط سال 99 و شروع همه‌گیری کرونا، دولت تصمیم گرفت تا زمان اختصاص کد اقتصادی را کاهش داده تا فعالان اقتصادی با سرعت بیشتری بتوانند این شناسه اقتصادی را دریافت کنند.

به همین دلیل مراحل 45 اخذ کدهای اقتصادی حذف شد و در این قانون جدید، کد اقتصادی همان شناسه ملی شرکت می‌باشد. پس از آنکه شرکت خود را به ثبت رساندید، اکنون 2 ماه فرصت دارید تا کد و شماره اقتصادی خود را دریافت کنید. برای این کار، چه شخص حقیقی باشید و چه حقوقی نیاز است تا مراحلی را دنبال کنید تا در نهایت بتوانید کد مختص خود را دریافت نمایید. این مراحل عبارتند از:

  1. پیش‌ ثبت نام
  2. ثبت نام اولیه
  3. درج و ورود اطلاعات
  4. اعتبار سنجی و بررسی صحت اطلاعات
  5. تکمیل مدارک مورد نیاز
  6. تشکیل پرونده در اداره امور به ضورت حضوری

تمامی این مراحل نیازمند صرف زمان است و بسته به اینکه چقدر اطلاعات شما کامل و بی‌ نقص باشد به زمان کمتری نیاز خواهد داشت. در صورتی که تمامی مراحل را به درستی انجام دهید و یا از یک وکیل خبره برای انجام امور کمک بگیرید، رویه انجام کار بین 3 تا 5 روز خواهد بود.

نکته بسیار مهمی که در این میان وجود دارد آن است که چنانچه در هر مرحله، تغییری در آدرس یا سایر مشخصات فردی وجود داشته باشد می‌بایست پیش از اتمام ثبت نام، ویرایش لازم را انجام دهید. در غیر این صورت می‌توانید پس از اتمام کار، با ارسال تیکت‌های پشتیبانی ظرف مدت 5 روز، اطلاعات خود را ویرایش نمایید.

هزینه دریافت سریع کد اقتصادی

هزینه دریافت کد اقتصادی، با توجه به نوع درخواست می‌تواند متفاوت باشد. در برخی مواقع با توجه به نوع فعالیت شرکت، این رقم می‌تواند کاهش یا افزایش داشته باشد. توصیه می‌کنیم به منظور اطلاع از هزینه‌های ثبت درخواست کد اقتصادی و یا دریافت مشاوره مراحل اخذ با کارشناسان ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید.

پیش از آنکه هر فعالیت دیگری را در مورد دریافت شماره اقتصادی انجام دهید در ابتدا باید از واحدهای خدماتی مستقر در اداره دارایی، دفترچه مربوط را تهیه کنید. در این مرحله، تمامی اطلاعاتی که در این دفترچه از شما خواسته شده را با دقت وارد و از وارد کردن اطلاعات نادرست خودداری کنید. سپس می‌توانید اقدام به دریافت فرم‌های اداری از طریق اداره دارایی واحد ثبت و شناسایی کنید.

مراحل و مدارک دریافت سریع کد اقتصادی

در اختیار داشتن کپی و اصل مدارک هویتی و شناسایی اعضای هیات مدیره، یکی از موارد الزامی و ضروری محسوب می‌شود. همچنین می‌بایست کپی آگهی‌های درج شده و تغییرات شرکت که در روزنامه‌های رسمی منتشر شده است را ارائه نمایید. در مرحله بعد، می‌بایست کپی مجوز تاسیس شرکت و یا پروانه بهره‌برداری را ارائه کنید. در صورتی که شرکت شما تازه تاسیس شده باشد و امکان ارائه این مدارک وجود نداشته باشید از این مرحله عبور خواهید کرد.

علاوه بر این موارد، احتیاج به کپی اظهارنامه شرکت نیاز دارید. اگر شرکت شما یک شرکت غیر سهامی می‌باشد می‌بایست تقاضانامه را جایگزین آن کنید. در نهایت به مدارکی از جمله کپی آگهی تاسیس شرکت و کپی سند مالکیت یا اجاره‌نامه هولوگرام‌دار با کاربری اداری که نشان‌دهنده موقعیت فعلی شرکت است نیاز دارید.

مراحل دریافت این کد به شکل سریع نیز از طریق سامانه (http://tax.gov.ir) انجام می‌گیرد. در ابتدا وارد سامانه شوید و روی گزینه ” ثبت نام الکترونیکی شماره اقتصادی” کلیک نمایید. در پنجره باز شده از سمت راست گزینه ” گزینه ورود به سامانه” را انتخاب کنید. در این بخش روی ” سامانه پیش ثبت نام دریافت کد اقتصادی” کلیک کنید.

این مرحله نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد چرا که باید تمامی اطلاعات خواسته شده را به دقت وارد کنید. پس از طی این مراحل، یک نامه امنیتی که حاوی نام کاربری و رمز ورود است به آدرس شما ارسال می‌گردد. پس از دریافت این اطلاعات، با نام کاربری و رمز عبور جدید وارد سامانه شده و اقدام به تکمیل اطلاعات نمایید.

چنانچه زمان کافی برای انجام این کار را ندارید می‌توانید این پروسه را به مجموعه ما بسپارید و در کوتاه‌ترین زمان، کد اقتصادی خود را دریافت کنید.

ثبت کد اقتصادی

اشخاص حقیقی و حقوقی که تمایل دارند تا فعالیت‌های تجاری انجام دهند می‌بایست به منظور انجام و پیگیری امور مالیاتی خود نسبت به تشکیل پرونده در این اداره اقدام کنند. زمانی که پروسه دریافت کد اقتصادی به طور کامل انجام شد، یک شناسه اقتصادی در اختیار شخص متقاضی قرار می‌گیرد. دریافت این کد برای تمامی مشاغل، کسب‌و‌کارها، افراد حقیقی و حقوقی که فعالیت تجاری دارندالزامی می‌باشند.

در حال حاضر، فعالیت‌های اقتصادی بسیار زیادی در سراسر کشور در حال انجام است و هریک از این فعالیت‌ها به کمک یک شناسه منحصر به فرد شناسایی می‌گردد. وجود این کد سبب می‌شود تا این فعالیت اقتصاید توسط دولت شناسایی شده و مورد حمایت دولت قرار گیرد. به این ترتیب از فعالیت‌های مفسدانه، رانت‌خواری و… نیز جلوگیری می‌گردد.

کد اقتصادی در ایران چه کاربردی دارد؟

برای آن دسته از افرادی که به تازگی قصد دارند ثبت شرکت انجام دهند ممکن است این سوال به وجود بیاید که واقعا کاربرد کد اقتصادی چیست؟ پاسخ این سوال بسیار ساده است. به محض آنکه کد اقتصادی را دریافت می‌کنید می‌توانید از خدمات مختلفی به شکل رایگان بهره‌مند شوید.

دریافت کارت بازرگانی، ارائه اظهارنامه های رسمی، اجازه شرکت در مناقصه و… تنها بخشی از خدماتی هستند که با دریافت این کد امکان‌پذیر می‌باشد. دریافت این کد نیازمند تامین و ارائه مدارکی می‌باشد که در این مقاله عنوان شد. چنانچه مدارک شما کامل باشد به سرعت می‌توانید کد اقتصادی شرکت خود را دریافت کنید.

لازم به ذکر است دریافت کد اقتصادی، نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارد و به صورت کاملا رایگان انجام می‌گیرد. با توجه به اینکه این پروسه، زمان‌گیر بوده و نیاز به دقت بالایی دارد شما می‌توانید پیگیری تمامی امور مربوط به این پروسه را بر عهده مجموعه ما بگذارید. کارشناسان و وکلای مجرب ما در این مجموعه قادر هستند در کوتاه‌ترین زمان و با کمترین هزینه، کد و شناسه اقتصادی شما را در اختیار شما قرار دهند.

کد اقتصادی در چه شرایطی باطل می‌گردد؟

در مقابل ثبت کد اقتصادی، در برخی مواقع، کد اقتصادی باطل شده و اعتبار آن پایان می‌یابد. این امر به چند دلیل ممکن است رخ دهد که در ادامه به 3 دلیل مهم اشاره می‌کنیم.

در مورد اول، حکم صادر شده توسط مراجع قضایی سبب ابطال کد می‌گردد. مراجع قضایی با تشخیص فعالیت‌های خلاف قانون از جمله کلاه‌برداری می‌توانند حکم مربوط به ابطال شناسه اقتصادی را صادر نمایند.

مورد دوم به فوت افراد حقیقی مربوط می‌شود. چنانچه فرد حقیقی صاحب کد اقتصادی فوت نماید، کد اختصاصی مربوط به وی باطل می‌شود تا امکان سوء استفاده از آن وجود نداشته باشد.

در مورد سوم، خود اشخاص، پایان فعالیت تجاری و اقتصادی خود را اعلام می‌نمایند. برخی از شرکت‌ها پس از گذشت مدت زمانی از فعالیت خود، تصمیم به انحلال شرکت گرفته و تصمیم به اتمام فعالیت می‌گیرند. با پایان یافتن فعالیت شرکت، کد اقتصادی مختص شرکت نیز باطل شده و امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

جمع‌بندی

در این مقاله با کد اقتصادی، نحوه ثبت درخواست و مراحل اخذ آن آشنا شدید. تمامی کسب و کارها و اشخاص حقیقی و حقوقی که فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند ملزم به دریافت این کد می‌باشند. وجود این کد دارای مزایای بی‌شماری است که در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم. این کد از اهمیت زیادی برخوردار است بنابراین همواره باید در حفظ و نگهداری آن تلاش کنید. هرگونه فعالیت خلاف قانون و سوئ استفاده از این شناسه می‌تواند مشکلات زیادی را برای شخص دارنده این کارت رقم بزند و در نهایت منجر به ابطال آن گردد.

اگر با مطالعه این مقاله هنوز موارد مبهمی برای شما وجود داشته باشید کافیست تا با کارشناسان ما تماس بگیرید. همچنین می‌توانید کلیه امور مربوط به پیگیری امور مربوط به دریافت کد اقتصادی را به وکلای متبحر ما بسپارید.

بهترین شرکت برای اخذ کد اقتصادی

همان طور که متوجه هستید شرکت های زیادی در زمینه های مختلف با عناوین گوناگون و همچنین در انواع و اقسام متفاوتی در حال فعالیت می باشند و هرکدام نیازهای بخشی از جامعه را رفع می کنند.

حال موضوع و سوالی که در این میان مطرح گردیده است که چه نوع شرکتی برای دریافت کد اقتصادی بهتر است؟

همانند ثبت شرکت ها که می دانید ثبت برخی از آن ها راحت تر است و حتی برخی بیشتر از سایر شرکت ها مورد ثبت قرار می گیرند، در زمینه ی مابقی شرایط شرکت ها هم این موارد وجود دارد.

هرکدام به نوعی دراخذ کد اقتصادی فوری تاثیرگذار هستند.

شما با مشاوره گرفتن از شرکت ها ثبتی گوناگون می توانید این موضوع را حل نمایید و در این زمینه آگاه شوید که کدامیک جزو بهترین ها هستند.

شرکت های ثبتی زیادی هستند که می توانند شما را در دریافت کد اقتصادی یاری دهند و این شما هستید که باید با درایت تمام میان آن ها، شرکتی که رزومه ی کاری مناسب تری دارد و از همه نظر مورد تایید عده ی زیادی می باشد را انتخاب کرده و کار خود را به آن بسپارید.

اخد کد اقتصادی فوری  می تواند کمی برای افرادی که شرکتی را ثبت نموده اند سخت تر باشد زیرا در شرایط موجود در جامعه و همچنین دنیا، باید تمام تلاششان را بکنند تا بتوانند کارهای مهم و پر سود را به دست آورند.

اخذ کد اقتصادی فوری در ثبت عصر جدید

موسسه عصر جدید یکی از شرکت های مهم و بزرگ در زمینه ی تمامی موارد ثبتی می باشد که می تواند شما را در لحظه لحظه ی کار یاری دهد.
این شرکت علاوه بر این که می تواند به شما مشاوره های لازم را ارائه دهد.

این شرایط را دارد که کار شما را بر عهده بگیرد و آن را با بهترین شرایط در مسیر درست هدایت نماید تا نتیجه ی کار به بهترین شکل ممکن به شما تحویل داده شود.

اخذ کد اقتصادی فوری را می توانید با کمک و همکاری این شرکت ثبتی دریافت نمایید و فقط کافیست مدارک مورد نیاز به کارشناسان این مجموعه تحویل دهید تا آن ها بهترین راه را برای ادامه ی کار به شما اعلام کنند.

شرکت عصرجدید دارای پرسنلی کاملا مجرب و توانا در تمامی موارد ثبتی می باشد و به گونه ای عمل می کند که توانسته است رزومه ای بسیار قوی برای مجموعه ی خودش آماده نماید.

اخذ کد اقتصادی فوری همان شناسه ملی بوده ، در صورتی که تشکیل پرونده دارای داده شود و شماره پرونده برای شرکت شما صادر گرد ، در غیر ایتن صورت شناسه ملی کد اقتصادی محسوب نمیگردد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *