انحلال شرکت

انحلال شرکت

انحلال شرکت-sabteasrejadid-09129586944


انحلال شرکت چیست؟

هرشرکت  یا کسب و کاری ممکن است پس از گذشت مدتی کوتاه یا طولانی از فعالیت خود، قصد داشته باشد تا پایان کار و فعالیت تجاری خود را اعلام نماید. برای این کار نیاز است تا انحلال شرکت را به طور رسمی اعلام کند. عدم رعایت این موضوع می‌تواند در آینده، مشکلات بسیار زیادی را برای این شرکت رقم بزند. چنانچه تمایل دارید با قوانین انحلال شرکت، هزینه‌ها و روند این کار آشنا شوید در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

قانون انحلال شرکت و موارد آن

شرکت‌ها به دلایل مختلفی از جمله عدم تمایل به فعالیت، شرایط نامناسب اقتصادی، عدم توان رقابت و… تصمیم می‌گیرند تا به فعالیت اقتصادی خود پایان دهند. اما برای این کار، سهامداران صرفا نمی‌توانند این موضوع را به طور شفاهی اعلام کنند. ثبت شرکت شروع فعالیت  و انحلال یک شرکت و پایان عمر فعالیت آن میباشد که می‌بایست طی یک روال قانونی انجام گیرد تا به لحاظ مالیاتی و قانونی مشکلی در این راه وجود نداشته باشد. در صورتی که چنین فعالیتی انجام نگیرد، کلیه مشکلات و مسئولیت‌های موجود متوجه سهامداران و شرکای شرکت خواهد بود.

مراحل انحلال و پیگیری امور یک شرکت نیز طبق مواردی که در ادامه عنوان می‌شود انجام می‌گیرد. در ابتدا، صورت‌جلسه انحلال شرکت می‌بایست توسط سهامداران و شرکا، تکمیل و امضا شود. پس از آن این صورتجلسه باید به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال گردد. کارشناسان این اداره اقدام به بررسی پرونده نموده از مدیر تصفیه درخواست می‌کنند تا مدارک را تحویل نماید.

تمامی هزینه‌های مربوط به انحلال توسط مدیر تصفیه پرداخت شده و دفاتر و اسناد موجود امضا می‌شوند. سپس آگهی رسمی انحلال شرکت در روزنامه‌های کثیرالانتشار ثبت و منتشر می‌گردد. پس از، تمام دارایی‌ها شرکت تقسیم و تسویه شد و قرار داد کار به اتمام می‌رسد.

یک شرکت تجاری ممکن است در 4 صورت منحل شود که عبارتند از:

  • اراده
  • قانون
  • حکم دادگاه
  • انقضای مدت زمان فعالیت شرکت

مدیر تصفیه و وظایف او

شخصی که موظف است تا شرکت را پس از انحلال تصفیه نماید، مدیر تصفیه نامیده می‌شود. در شرکت‌های با مسئولیت محدود، مدیر شرکت مسئول تصفیه شرکت است مگر اینکه در اساسنامه شرکت، فرد دیگری به عنوان مدیر تصفیه معرفی شده باشد. به طور کلی این شخص وظیه دارد تا فعالیت‌ها و تعهدات شرکت را به اتمام برساند، مطالبات شرکت را وصول کرده و دارایی‌هایی شرکت را تقسیم نماید. همچنین در صورت نیاز، یک مدیر تصفیه قادر به انجام معامله‌های جدید، در صورت نیاز شرکت، خواهد بود. علاوه بر این، حق اقامه دعوا نیز یکی دیگر از حقوق مدیر تصفیه است.

به طور کلی می‌توان وظایف مدیران تصفیه را اینگونه عنوان کرد:

  1. این شخص می‌تواند امور مرتبط با تعهدات شرکت از جمله قراردادهای جدید را انجام دهد.
  2. مدیر تصفیه قادر است تا با اجازه از مجمع عمومی، دعاوی شرکت را خاتمه داده و یا آن را به داوری بفرستند.
  3. مدیر تصفیه می‌تواند مطابق با اساسنامه شرکت و یا مجوز مجمع عمومی، احکام را اصلاح و تعیین نماید.
  4. در برخی مواقع، مدیر تصفیه قادر به تقسیم سهام و دارایی‌های شرکت مابین سهامداران می‌باشد.
  5. این شخص موظف است تا نفع و ضرر هریک از شرکای شرکت را تعیین نماید.

عموما مدیران تصفیه به علت نیاز به اجرای امور مرتبط با شرکت، همواره در محل شرکت حضور دارند. همچنین باید توجه داشته باشید مدیر تصفیه نباید بیشتر از 2 سال زمان برای انجام وظایف خود داشته باشد.

چرا یک شرکت منحل می‌شود؟

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که اعضا و سهامداران تصمیم به اتمام فعالیت تجاری موسسه یا شرکت خود می‌گیرند. در بسیاری از موارد، علت انحلال شرکت می‌تواند اتمام موضوع فعالیت شرکت یا غیر ممکن بودن انجام موضوع فعالیت باشد. در چنین حالتی طبیعتا سهامداران تصمیم به انحلال شرکت گرفته و دارایی‌های شرکت را تقسیم می‌نمایند.برای مثال فرض کنید که موضوع فعالیت شرکت در طی یک سال انجام گیرد. پس از گذشت یک سال، عملا این شرکت هیچگونه فعالیتی نخواهد داشت بنابراین پایان فعالیت آن ثبت می‌گردد.

همچنین در برخی موارد، تمامی شرکا و سهامداران به اتفاق نظر تصمیم می‌گیرند تا فعالیت شرکت را به طور کامل لغو نمایند. علاوه بر این، ممکن است در اساسنامه شرکت عنوان شود چنانچه یکی از سهامداران فوت نماید، شرکت منحل می‌شود، در چنین حالتی نیز انحلال شرکت امکان‌پذیر است.

در نهایت، اعلام ورشکستگی و عدم توانایی شرکت در تامین وجوه نیز یکی دیگر از عواملی است که سبب منحل شدن شرکت‌ها می‌گردد. بنابراین قانون، پس از آنکه حکم ورشکستگی برای آن مجموعه صادر شود، شرکت حق ندارد تا در امور داخلی خود دخالت نماید.

مراحل انحلال شرکت چگونه است؟

مراحل انحلال شرکت چگونه است؟

شرکت‌ها و موسساتی که در حال حاضر در حال فعالیت می‌باشند ممکن است زمانی به دلایل مختلف از جمله عدم توافق شرکا، اتمام مدت زمان فعالیت شرکت، فوت یکی از سهامداران و… فعالیت خود را به پایان برسانند. در چنین حالتی نیاز است تا با مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها، درخواست انحلال شرکت را به طور رسمی ثبت نمود تا در آینده، مشکلاتی متوجه این شرکت نشود.به طور کلی انحلال شرکت در سه مرحله انجام می‌گیرد که در ادامه آن را بررسی می‌نماییم. در نظر داشته باشید این مراحل می‌توانند با توجه به نوع شرکت، دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر باشند.

در مرحله اول، نیاز است تا به منظور ثبت درخواست انحلال شرکت، یک مجمع عمومی ویژه تشکیل شود. تمامی شرکا، اعضا و سهامداران شرکت باید در این جلسه حضور داشته تا صورتجلسه انحلال شرکت را امضا کرده و فردی را به عنوان مدیر تصفیه تعیین نمایند.

در نظر داشته باشید تمامی اعضا باید موافقت خود را در مورد انحلال شرکت اعلام نمایند. در غیر این صورت این امر کاملا منتفی می‌گردد. در صورتی که برخی از اعضا حضور نداشته باشند می‌بایست آگهی دعوت به مجمع از طریق انتشار در روزنامه‌های رسمی به اطلاع آنها برسد.

در برخی مواقع، یکی از شرکا امکان حضور در این مجمع را ندارد اما از طریق وکالت تام‌الاختیار به یکی دیگر از اعضا می‌تواند اجازه انحلال شرکت را صادر نماید. در غیر این صورت، شخص مورد نظر حتما باید حضور داشته باشد.در مرحله دوم، پس از تنظیم صورتجلسه و همچنین شخصی به عنوان مدیر تصفیه، تمامی حاضرین از جمله مدیر تصفیه می‌بایست صورت جلسه انحلال شرکت را امضا کرده و مهر شرکت را در انتها ثبت نمایند.

در مرحله سوم، پس از آنکه صورتجلسه به امضای اعضای حاضر در مجمع رسید، می‌بایست به همراه اسناد و مدارک لازم و از طریق پست، تحویل اداره ثبت شرکت‌ها گردد. پس از تحویل مدارک، انحلال شرکت چیزی در حدود دو هفته طول خواهد کشید. در نظر داشته باشید در طول این مدت و تا زمانی که آگهی انحلال در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر شود، انحلال شرکت هنوز رسما انجام نگرفته است.

پس از منحل شدن شرکت، مدیر شرکت می‌‌بایست فردی را به عنوان مدیر تصفیه و انجام امور شرکت تعیین نماید و خود مدیر، دارای هیچگونه سمتی نخواهد بود. مدیر تصفیه وظیفه پیگیری مالیات‌ها، مطالبات و سایر امور ناتمام شرکت را بر عهده خواهد داشت.

انحلال شرکت‌های مختلف و مراحل آن

انحلال شرکت‌ های سهامی خاص و مسئولیت محدود دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر می‌باشند که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد.

انحلال شرکت سهامی خاص چگونه انجام می‌گیرد؟

موسسین یک شرکت سهامی خاص وظیفه دارند تا تمامی سرمایه مورد نیاز شرکت را تامین نمایند. تعداد شرکایی که در شرکت سهامی خاص وجود دارند کمتر از شرکت‌های سهامی عام است و همچنین در این شرکت‌ها مجمع عمومی نیز وجود ندارد. برای انحلال شرکت سهامی خاص نیاز است تا مراحل زیر را طی نمایید.

در گام اول، تمامی شرکا و سهامداران باید رضایت خود را اعلام کره و به یک رای واحد برسند همچنین مدیر تصفیه نیز باید به طور کامل موافقت خود را با این موضوع اعلام نماید.پس از آن باید اقداماتی از جمله تنظیم صورتجلسه و امضای آن توسط تمامی اعضای مجمع و سهامداران انجام گیرد. در صورتی که هریک از اعضا در این مجمع فوق‌العاده حضور نداشت می‌بایست آگهی دعوت را در روزنامه‌های رسمی چاپ نمود.

فردی که به عنوان مدیر تصفیه انتخاب شده می‌بایست در صورتجلسه نام وی ذکر شود. سپس می‌بایست اقدام به امضای صورتجلسه نماید. مدیر تصفیه وظیفه دارد تا تمامی حساب‌های شرکت را در محل مشخص تصفیه نماید.

پس از این مراحل، می‌بایست با مراجعه به سامانه اینترنتی اداره ثبت، اقدام به انجام امور ثبت صورتجلسه انحلال شرکت نمود و مدارک لازم را در این سامانه آپلود و ثبت نهایی را انجام داد. نتیجه ثبت اطلاعات در این سامانه، 5 تا 10 روز طول خواهد کشید. سپس می‌بایست صورتجلسه‌ای که به امضای سهامداران شرکت رسیده و لیست سهامداران را از طریق پست به اداره ثبت ارسال نمود.

به منظور امضا اوراق و همچنین دریافت آگهی مربوط به انحلال شرکت، مدیر تصفیه می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نماید. در نهایت، به منظور تکمیل روند انحلال شرکت، این آگهی می‌بایست در روزنامه‌های کثیرالانتشار و روزنامه‌های رسمی کشور درج شود.

انحلال شرکت مسئولیت محدود چگونه انجام می‌گیرد؟

یکی از متداول‌ترین نوع شرکت‌های بازرگانی، تاسیس شرکت با مسئولیت محدود است به طوریکه دوستان، اقوام، اعضای خانواده و… به راحتی می‌توانند چنین شرکتی را تشکیل دهند. طبق قانون تجارت ماده 94، دو یا چند نفر می‌توانند برای انجام امور تجارتی، یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت نمایند. در این شرکت، شرکا تنها با توجه به میزان سرمایه‌گذاری که انجام داده‌اند متعهد به قروض و تعهدات شرکت می‌باشند. سرمایه اولیه در این شرکت تقسیم به سهام و یا قطعه نمی‌شود همچنان، حداقل مبلغ نیز برای سرمایه‌گذاری اعلام نمی‌گردد.

مراحل انحلال شرکت با مسئولیت محدود تا حد زیادی به شرکت سهامی خاص شباهت دارد اما تفاوت‌هایی میان این دو شرکت وجود دارد. اول آنکه شخصی که به عنوان مدیر تصفیه انتخاب شده، می‌تواند از میان شرکای شرکت نباشد. بنابراین می‌بایست مدارک این شخص نیز به اداره ثبت ارسال شود. دومین تفاوت نیز آن است برای اقدام به انحلال شرکت با مسئولیت محدود، زمان و مدت مشخصی معین نشده است.

همچنین برخی نکات وجود دارند که می‌بایست به آن توجه کافی داشت. برای مثال، چنانچه سهم دو نفر از شرکای شرکت به بالای 50 درصد برسد، برای انحلال شرکت امضای این دو نفر کافی خواهد بود. سایر مراحل این کار درست همانند شرکت سهامی خاص انجام می‌گیرد.

هزینه انحلال شرکت چقدر است؟

این موضوع رابطه مستقیمی با نوع شرکتی که قرار است فعالیت تجاری آن به پایان برسد دارد. به عنوان مثال هزینه انحلال شرکت‌های تعاونی در مقایسه با سهامی خاص و یا مسئولینت محدود بیشتر است. از دیگر مواردی که بر روی هزینه انحلال شرکت تاثیر دارد حضور و یا غیب شرکای شرکت و سهامداران در مجمع عمومی شرکت است.

به طور کلی این هزینه‌ها شامل درج آگهی در روزنامه‌های رسمی، حقوق معوقه کارمندان، مجموعه بدهی‌های شرکت از جمله مالیات و یا بدهی به افراد و… می‌شود. شما می‌توانید به منظور اطلاع از هزینه انحلال شرکت با کارشناسان ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید.

سایت ثبت انحلال شرکت

شرکت‌ها و موسساتی که فعالیت تجاری انجام می‌دهند ممکن است به دلایل مختلفی مجبور شوند تا فعالیت خود را به اتمام برسانند. برای جلوگیری از بروز مشکلات میان شرکا و همچنین امور مالیاتی، نیاز است تا تمامی مراحل انحلال شرکت به طور رسمی و قانونی انجام و تمامی مدارک و اسناد در اختیار اداره ثبت قرار گیرد. صورتجلسه انحلال شرکت که به امضای شرکا و مدیر تصفیه رسیده می‌بایست در سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت‌ها بارگذاری شده و پس از آن، آگهی انحلال شرکت در روزنامه‌های رسمی کشور منتشر شود.

نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت

انجام درخواست انحلال شرکت به صورت اینترنتی یک فرایند بسیار ساده است. در ابتدا نیاز است تا یک مجمع ویژه تشکیل داده و صورتجلسه مربوط به انحلال شرکت را تنظیم نمایید. این صورتجلسه می‌بایست به امضای سهامداران رسیده و سپس در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها ثبت شود. با مراجعه به سایت، نیاز است تا پس از تائید صورتجلسه، تمامی اطلاعات شرکت را به درستی وارد نمایید.

در نهایت، اطلاعات مربوط به شرکا، سهامداران و… را وارد سامانه کرده و متن صورتجلسه را در سامانه آپلود نمایید و درخواست خود را نهایی کنید. عموما برای انحلال شرکت، 3 روز فرصت دارید تا پیگیری‌های مربوطه را انجام دهید که در صورت به پایان رسیدن این زمان، می‌بایست تمامی مراحل را مجددا تکرار کنید.

بعد از انحلال شرکت چه اقداماتی انجام می‌گیرد؟

بعد از انحلال شرکت چه اقداماتی انجام می‌گیرد؟

پس از آنکه فعالیت تجاری شرکت به طور کامل پایان یافت، اکنون زمان تقسیم مجموعه دارایی‌ها و اموال شرکت بین افراد ذی‌نفع، شرکا و افراد مقروض رسیده است. اگر فعالیت شرکت در اثر ورشکستگی به اتمام رسیده باشد در ابتدا می‌بایست با انجام حسابرسی‌های دقیق اقدام به تصفیه بدهی‌های شرکت نمود. همچنین باید از تمام اموال شرکت (منقول یا غیر منقول) اطلاع دقیقی داشته باشید تا بتوانید بدهی‌های معوقه و قرض شرکت را پرداخت نمایید.

پس از آنکه تمامی بدهی‌های شرکت پرداخت شد، می‌بایست اموال را مابین شرکا و یا سهامداران شرکت تقسیم نمود. در شرکت‌های با مسئولیت محدود، بر خلاف شرکت سهامی خاص، ما بین شرکا سهم‌الشرکه تقسیم می‌گردد اما در شرکت سهامی خاص،سهام موجود بین سهامداران شرکت تقسیم خواهد شد.

پس از آنکه درخواست ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها انجام شد، مدیر تصفیه موظف است تا اظهارنامه‌های مربوط به انحلال شرکت را تکمیل نموده و آن را به اداره مالیات تحویل دهد و اقدام به پرداخت بدهی‌های مالیاتی نماید. بر اساس نوع شرکت و فعالیت‌هایی که انجام داده، میزان مالیات آن کاملا متفاوت است که تعیین آن توسط کارشناس مربوط انجام می‌گیرد. اگر طی چند سال گذشته، این شرکت هیچگونه فعالیتی نداشته باشد نیازی نیست تا برای پرداخت مالیات انحلال شرکت به اداره مالیات مراجعه کند.

تقسیم اموال شرکت بعد از انحلال شرکت چگونه انجام می‌گیرد؟

دارایی‌های شرکت که در زمان تصفیه نیازی به آنها نیست، موقتا مابین شرکا و سهامداران تقسیم می‌گردد اما آن دسته از اموالی که مربوط به بدهی‌های شرکت می‌شود یا شرکا در مورد آن اختلاف نظر دارند می‌بایست نادیده گرفته شود. به طور کلی پس از آن که سه مرتبه، تقسیم دارایی‌های شرکت در روزنامه‌های رسمی و مجله رسمی قوه قضاییه اعلام و منتشر شود، امکان تقسیم دارایی و اموال شرکت بین شرکا وجود خواهد داشت.

سرپیچی از این قانون، متوجه مسئول تصفیه است و وی می‌بایست خسارت طلبکاران را جبران نماید. پیش از تقسیم اموال و دارایی‌هایی شرکت، توجه به دو نکته بسیار ضروری می‌باشد.

وقتی یک شرکت منحل می‌شود، تمامی اموالی که باقی مانده است، متعلق به شرکای شرکت خواهد بود. اگر شرکا، به غیر از پول و وجه نقد، اموالی را به عنوان سهام آورده خود اعلام نمایند، حق ندارند در انتهای کار شرکت عین اموال خود را طلب کنند و تنها می‌توانند نسبت به میزان آنچه به عنوان آورده اعلام کرده‌اند اعلام حق مالکیت کنند.

البته شرکا باید در نظر داشته باشند که می‌توانند در هنگام تنظیم اساسنامه شرکت، بر روی این موارد توافق کنند تا در هنگام تقسیم نمودن دارایی‌های شرکت، دچار مشکل نشوند.

اگر پس از پرداخت بدهی‌های شرکت، دارایی مجموعه تنها برابر با سرمایه اولیه باقی بماند، هریک از شرکا که تنها به دلیل تخصص و کار خود جزو شرکا هستند، نمی‌توانند در مورد دارایی‌های شرکت ادعایی داشته باشند. همچنین اگر دارایی، بیشتر از میزان سرمایه اولیه شرکت باشد، این دارایی تماما میان شرکا و این فرد تقسیم خواهد شد چرا که این مبلغ، جزو سود و منفعت شرکت به شمار می‌رود.

آیا بدهی‌های شرکت می‌تواند منجر به انحلال آن شود؟

پاسخ این سوال مثبت است. بدهی به اداره بیمه، حقوق معوقه کارمندان و بدهی به آنها و همچنین بدهی‌های مالیاتی شرکت، از مواردی هستند که می‌توانند منجر به انحلال شرکت شوند. بررسی امور مالی و بدهی‌های یک شرکت، امری بسیار مهم است و نیاز به تخصص و دقت بالایی دارد. برای این امر، شخصی توسط اعضای هیئت مدیره شرکت به عنوان مدیر تصفیه انتخاب می‌گردد که وظیفه انجام و پیگیری این امور را بر عهده دارد.

پس از آنکه شرکت منحل شد، مدیر تصفیه موظف است ظرف مدت یک سال، اقدام به پرداخت بدهی‌های شرکت نماید. در صورتی که برای انجام این کار به زمان بیشتری نیاز داشته باشد می‌بایست به صورت کتبی، درخواست تمدید این زمان را ائه نماید. همچنین در صورتی که سهامداران تمایل داشته باشند می‌توانند به منظور تکمیل گزارشات از جانب مدیر تصفیه و پرداخت تمام بدهی‌ها، زمان خدمات مدیر تصفیه را افزایش دهند.

پس از انحلال شرکت، تمام مدارک ارائه و ثبت شده آن، در قسمت بایگانی اداره ثبت شرکت‌ها، به مدت 10 سال نگهداری و بایگانی می‌شوند.

آثار انحلال شرکت

پس از آنکه انحلال شرکت به طور رسمی اعلام شد، دارایی‌ها و اموال شرکت در وضعیت تعلیق قرار گرفته تا تکلیف بدهی‌های شرکت معین شود. سپس سایر اموال باقی‌مانده بر اساس آورده شرکا میان آنها تقسیم خواهد شد.

در زمانی که شرکت در حال منحل شدن است، به جز مدیر تصفیه، تمامی کارمندان از سمت خود برکنار می‌شود و مدیر تصفیه به تنهایی موظف به ساماندهی امور داخلی شرکت خواهد بود. در این مسیر، مدیران شرکت و سهامداران تنها اجازه کمک به مسئول تصفیه را دارند و قادر به انجام و اجرای هیچ فعالیتی نمی‌باشند. از آنجایی که شرکت در قبال پروژه‌هایی که پذیرفته است، تعهد دارد، می‌بایست از زمان اعلام انحلال شرکت، تمامی پروژه‌ها و تعهدات خود را انجام داده و آنها را تحویل نماید.

پس از آنکه شرکت منحل شد، هیچگونه همکاری و عقد قرارداد جدیدی نمی‌بایست انجام گیرد. افرادی که خواستار طلب خود از شرکت هستند نیز نباید نگران نباشند چرا که می‌توانند به مدیر تصفیه شرکت مراجعه کرده و مطالبات خود از شرکت را پیگیری نمایند.

کلام پایانی

شرکت‌ها و موسسات ممکن است به دلایل مختلف، روزی تصمیم به خاتمه فعالیت خود بگیرند. انحلال شرکت، فرایندی است که در طی آن، فعالیت شرکت به طور رسمی پایان می‌یابد. در این مقاله، با قوانین و آثار منحل کردن شرکت، هزینه‌های انحلال شرکت‌ها و همچنین انحلال شرکت‌های با مسئولیت محدود و همچنین سهامی خاص آشنا شدید. به طور کلی روند منحل کردن یک شرکت، یه یک روش انجام می‌گیرد اما با توجه به نوع شرکت، دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر می‌باشند.

در انتهای پروسه انحلال، تمام دارایی‌ها و اموال شرکت میان سهامدارن و شرکا تقسیم می‌گردد و تمامی فعالیت‌ها، تعهدات و امکان اجرای قرارداد جدید توسط شرکت به پایان می‌رسد. مدیر تصفیه، شخصی است که در این مراحل، نقش بسیار مهم و کلیدی ایفا می‌کند. در این مقاله با مدیر تصفیه و همچنین وظایف او نیز آشنا شدید.

چنانچه در مورد انحلال شرکت، هزینه‌های ثبت آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و روزنامه رسمی همچنین سایر هزینه‌ها، اطلاع از مدت زمان انحلال شرکت و… نیاز به دریافت مشاوره و راهنمایی داشته باشید می‌توانید با مشاوران و کارشناسان ما در این مجوعه تماس حاصل نمایید.

انحلال شرکت

برای انحلال شرکت مسئولیت محدود چه مدارکی لازم است؟

سلام، مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه سهامداران و اعضا شرکت به همراه شماره موبایل به نام تک تک اعضا مورد نیاز است.

زمان تقریبی انحلال چقدر است؟

انحلال شرکت از زمان تنظیم صورت جلسه و امضا سهامداران و اعضا شرکت تا دریافت آگهی حدودا 8 تا 10 روز زمان میبرد.

بعد انحلال به اداره دارایی هم اعلام کنیم؟

اگر شرکت شما کد اقتصادی داشته، چه فعال بود و یا غیر فعال حتما باید به همراه آگهی انحلال و روزنامه رسمی به اداره دارایی مراجعه و اعلام نمایید.

شرکت دارای سه نفر سهامدار میباشد و یکی از سهامداران برای انحلال در دسترس نیست چه باید کرد؟

شما باید طبق اساسنامه شرکت پیش برید، معمولا در دو مرحله آگهی دعوت در روزنامه داده و بعد از اون طبق اساسنامه مربوطه میتونید شرکت رو منحل کنید، بازهم تاکیید میکنم که طبق بندهای اساسنامه باید باشه.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *