جواز تاسیس

جواز تاسیس

جواز تاسیس-09129586944-ثبت عصر جدید


اخذ جواز تاسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت نیز باید بر اساس قوانین و ضوابط مذکور انجام گیرد و مراحل قانونی آن به درستی طی شود که شرکت ثبت عصر جدید این مسئولیت را عهده دار می شود و آن را به نحو احسن انجام خواهد داد.

جوازی که برای صنایع مختلف گرفته می شود یکی از مهم ترین و همچنین پر متقاضی ترین مجوزهایی می باشد که برای انواع کسب و کار صادر می گردد، برای دانستن تمامی مراحل دریافت جواز تأسیس و مدارکی که برای آن مورد نیاز است می توانید این مقاله را مطالعه نموده و پاسخ تمامی سوالاتتان را دریافت نمایید.

جواز تأسیس چیست؟

جواز تأسیس صنایع در واقع مجوزی می باشد که تمامی افراد چه افراد حقیقی و چه عوامل حقوقی جهت انجام یک نوع فعالیت حال می خواهد تولیدی باشد و یا اقتصادی، اخذ می نمایند، اگر تا به حال برای گسترش فعالیت خود تلاش کرده باشید مطمئنا می دانید که شهرک های صنعتی زیادی وجود دارند که کارخانه ها و صنایع مختلفی در آن ها در حال فعالیت می باشند.

گرفتن این جواز به دارنده ی آن ها این اجازه را می دهد که بتوانند در یکی از شهرک های صنعتی، مشغول تولید محصولی خاص شوند که این محصول در خود جواز دریافتی ذکر می گردد، جواز تاسیس صنایع باید با توجه به نوع محصولی که تولید می گردد از ارگان هایی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا وزارت جهاد کشاورزی یا ارگان های دیگر دریافت گردد.

نکته ای که باید به آن توجه فرمایید این است که در یک جواز، کالاهایی را می توان نام برد که با هم سنخیت دارند و در یک دسته جای دارند، برای مثال می توانیم بگوییم مواد غذایی را نمی توان با مواد شوینده در یک جواز ثبت کرد و باید هرکدام جداگانه مجوزی را دریافت کنند، بنابراین همان طور که متوجه شدید جواز تأسیس برای گسترش کار و فعالیت افراد و همچنین معرفی آن ها به بازار بسیار مهم و حیاتی می باشد.

در واقع بر طبق جواز این موضوع اعلام می شود که کارخانه ی مورد نظر تمام موارد را رعایت کرده است و می توان تا حدودی به آن اعتماد کرد و از نتیجه ی کار راضی بود.

اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت

دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری چگونه است؟

لازمه ی پروانه ی بهره برداری این است که ابتدا باید جواز تأسیس داشته باشیم، در واقع زمانی کارخانه می تواند به مرحله ی بهره برداری برسد که این پروانه ی بهره برداری را دریافت کرده باشد.

پس همان طور که متوجه شدید جواز تأسیس قبل از پروانه ی بهره برداری صادر می شود و دارای اعتبار یک ساله می باشد در حالی که پروانه بهره برداری مدت زمان بیشتری اعتبار دارد، این اعتبار به زمانی می رسد که همچنان کارخانه در حال تولید محصول می باشد، در صورتی که جواز تأسیسی وجود نداشته باشد، پروانه ی بهره برداری هم وجود نخواهد داشت.

مدت زمان لازم برای اخذ مجوز بین 2 الی 15 روز می باشد.

برای صدور جواز تأسیس و پروانه ی بهره برداری دستورالعمل های متفاوتی صادر شده است که بر اساس آن ها و رعایت کردن تمامی اصول و قوانینی که در آن ها ذکر شده است افراد حقیقی و حقوقی می توانند اقدام نمایند و مجوزهای لازم را دریافت کنند.

پس از این که تمام قوانین لازم برای دریافت مجوز تأسیس رعایت شد و فرد آن مجوز را دریافت نمود، می تواند به تکمیل شرایطی که در آن نوشته شده است بپردازد تا بتواند مجموعه ی خود را به مرحله ی تولید نزدیک نماید.

پس از این که به مرحله تولید و بهره برداری رسید می تواند برای دریافت جواز بهره برداری اقدام نماید که در نهایت این جواز، جایگزین جواز تأسیس می شود.

چه مدارکی برای صدور جواز تأسیس نیاز هست؟

در مورد مدارکی که برای جواز تاسیس مهم می باشند، می توان گفت که این مدارک برای اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی کمی تفاوت دارند.

مدارکی که برای اخذ جواز تاسیس توسط افراد حقیقی لازم است عبارتند از:

  1. کپی شناسنامه فرد متقاضی و درخواست دهنده ی جواز تاسیس
  2. کپی کارت ملی آن شخص درخواست دهنده
  3. ارائه ی کارت پایان خدمت فرد متقاضی
  4. اخذ مجوز در صورت لزوم و درخواست اداره ی مذکور

مدارکی که در بالا به آن ها اشاره کردیم از جمله مدارکی می باشند که برای اخذ جواز تاسیس توسط شخص حقیقی نیاز است تا به اداره ی مورد نظر تحویل دهد.

مدارکی که برای اخذ جواز برای اشخاص حقوقی نیاز می باشد را می توان به شرح ذیل بیان کرد:

  • ارائه ی کپی شناسنامه و کارت ملی افرادی که حق امضا دارند.
  • کارت پایان خدمت افراد با حق امضا در آن مجموعه
  • دریافت مجوزهای مورد نیاز و انجام استعلاماتی که باید صورت گیرد.
  • ارائه و تحویل کپی روزنامه رسمی که در آن تاسیس شرکت بیان شده است.
  • کپی و ارائه ی اساسنامه ی مخصوص شرکت
  • کپی شرکتنامه و یا اظهارنامه ی شرکت و تحویل به مرجع مذکور
  • کپی روزنامه ی رسمی آخرین تغییراتی که در شرکت روی داده است.
  • و در نهایت ارائه ی مهر شرکت

اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت

برای اخذ جواز تاسیس چه مراحلی را باید طی نماییم؟

مراحل اخذ جواز تاسیس کاملا مشخص و برنامه ریزی شده می باشد و به ترتیب ذیل انجام می گیرد:

  • در ابتدا لازم است تا در سامانه ی بهین یاب ثبت نام انجام گیرد.
  • دریافت نام کاربری و کلمه ای که باید عبور با آن صورت بگیرد.
  • تنظیم و ارائه ی طرح توجیهی کار
  • انجام کلیه ی استعلامات مانند استعلام از سازمان حفاظت از محیط زیست
  • امکان اعلام نواقصی از سمت کارشناسان مربوطه وجود دارد که باید در جهت رفع آن ها تلاش نمود.
  • پس از تایید نهایی توسط اداره، با مراجعه به سازمان، مجوز تاسیس را دریافت خواهید کرد.
  • در نهایت باید منتظر بمانید تا کارشناسان مربوطه تمامی سرایط را بررسی نمایندو اگر نواقصی در کار بود اعلام کنند و آن ها را رفع نمایید.
  • پس از طی کردن این مراحل جواز تاسیس برای شما صادر می گردد و بعد از دریافت آن می توانید برای اخذ پروانه ی بهره برداری اقدام نمایید.

طی کردن مراحل فوق زمانی را طلب می نماید که باید طی شود و پس از آن جواز مورد نظر را دریافت نمایید.
این زمان امکان دارد بنا بر شرایطی تغییر کند، اما اگر تمامی مدارک به صورت کامل و بدون هیچ نقصی تحویل گردد، جواز بر اساس مدت زمان قانونی صادر و به شما تحویل می گردد.

هزینه جواز تأسیس چقدر می باشد؟

برای هزینه ی جواز تاسیس قیمت های متفاوتی را بیان می کنند، در واقع بر اساس نوع طرح و مرجعی که باید جواز را صادر کند، همچنین زمانی که باید صرف صدور جواز شود، هزینه ی جواز تاسیس و میزان حق الزحمه ی دریافتی برای اخذ جواز تاسیس صنایع متفاوت خواهد بود.

هزینه های این جواز را می توانید بر اساس تاریخ روز، مورد استعلام قرار دهید و از آن اطلاع پیدا نمایید، این جواز را برای مدت یک سال با هزینه های که پرداخت می نمایید به شما تحویل می دهند و اعتبار آن یک ساله است.

تمدید اعتبار این جواز با نظر کارشناسان و با توجه به پیشرفتی که کار داشته است متغیر می باشد، همچنین اگر فرد برای تمدید جواز اقدام نکند، خود به خود باطل می گردد و از اعتبار خارج می شود.
بنابراین همان طور که متوجه این موضوع شدید هزینه ی جواز تاسیس کاملا متفاوت می باشد و بر اساس شرایط تعیین می گردد.

می توانید از موسساتی که در این کار فعالیت دارند استعلام کرده و یا از طریق مراجعه به مرجع مذکور، استعلام هزینه ها را انجام دهید و با خیالی راحت فعالیت خود را آغاز نمایید.

برای اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنعت، معدن و تجارت بر اساس قوانین موجود انجام می گیرد و هزینه ی آن نیز طبق دستورالعمل های موسسه دریافت می گردد.

اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت

مزایای اخذ جواز تاسیس چه چیزهایی می باشد؟

لازم به ذکر است که بیان کنیم کلا برای شروع به کار اخذ جواز تاسیس نیاز است و بدون هیچ چون و چرایی باید انجام گیرد تا اجازه ی فعالیت به آن مجموعه داده شود، حال برای این مجوزهایی که دریافت آن ها اجباری می باشد، مزایایی نیز قائل شده اند که افراد می توانند پس از دریافت آن، از این مزایا بهره مند شوند.

اگر شما جواز تاسیس داشته باشید می توانید بر اساس آن واحدهای صنفی و تجاری دیگری را برای شرکت و فعالیت های خودتان تاسیس نمایید و این اقدامات با وجود جواز، سرعت بیشتری خواهد داشت و راحت تر این مسیر طی خواهد شد.

جواز تاسیس برای شما مزایایی مانند تسهیلات دولتی و بانکی و در واقع وام هایی را که برای گسترش و پیشرفت شغلتان لازم است، به شما ارائه می دهد و می توانید از این مزایا به راحتی بهره ببرید.

اگر کسب و کاری که راه اندازی کرده اید کوچک می باشد می توانید از وام های متفرقه ای که موسسات گوناگون پرداخت می نمایند استفاده نمایید و جواز خودتان را به عنوان وثیقه ی دریافت وام به اجرا بگذارید.

جواز تاسیس مزایای زیادی برای شما دارد، به عنوان مثال می توانید با استفاده از آن در شهرک های صنعتی زمینی خریداری نمایید، یا در شهرهایی که دولت تعیین می نماید شرکتی تاسیس کنید، از تخفیفات دولتی بهره مند شوید و برای خرید زمین ها با قیمت های پایین و شرایط ویژه ای که دولت در نظر می گیرد به راحتی آن ها را خریداری نمایید.

اگر شما فعالیت یا خدمتی را انجام می دهید که عرضه کردنی می باشد و به ثبت برند آن نیاز دارید تا محصول با نام خود شما به بازار عرضه گردد لازم است ابتدا جواز تاسیس داشته باشید و بدون آن جواز، اجازه ی ثبت برند به شما داده نمی شود.

همچنین اگر شما فعالیتی را انجام می دهید که هر از گاهی دولت برای آن نمایشگاهی برگزار می کند که شما بتوانید در آن نمایشگاه محصولات تولیدی خود را معرفی نمایید، باید حتما جواز تاسیس و پروانه ی بهره برداری را داشته باشید وگرنه اجازه ی ورود به این نمایشگاه ها را ندارید.

مزایایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم امکاناتی می باشد که دولت برای افرادی که جواز تاسیس دریافت نموده اند، قرار داده است.

بنابراین این جواز علاوه بر این که اجباری می باشد و برای ادامه ی فعالیت لازم است آن را داشته باشید برای شما همچون مزایایی هم به همراه می آورد که می توانید از آن بهره مند شوید و یک سری مشکلاتی که در کار برایتان پیش می اید را با آن حل و فصل نمایید.

در کل تمام مزایای فوق برای شما قرار داده شده است که با آن ها بتوانید هرچه سریع تر در کار و فعالیتتان پیشرفت بیشتری را به ارمغان بیاورید و میزان تولیدات و فروش خود را به بهترین شکل ممکن بالا ببرید.

مشاوره اخذ مجوز تأسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت ثبت عصر جدید

شایان ذکر است که شرکت های زیادی در زمینه ی ثبت شرکت ها و اخذ مجوزهای لازم در این زمینه فعالیت زیادی را انجام می دهند، شما می توانید با کمک و دریافت مشاوره های لازم از آن ها، کار خود را به راحتی انجام داده و دغدغه ی آن را نیز نداشته باشید.

این راه دغدغه های فراوانی دارد که گاهی افراد ترجیح می دهند کمی برایش هزینه نمایند اما آن استرس و نگرانی مشکلات سر راه را تجربه ننمایند، واقعیت امر این است که از قدیم گفته اند کار را به کاردان بسپارید، بنابراین انجام این کارها نیز به دست کاردانش نیز راحت تر طی می شود.

شرکت ثبت عصر جدید یکی از شرکت های معتبر در زمینه ی انواع ثبت می باشد که با استفاده از کارمندان خبره و مجرب در این کار و همچنین بهره گیری از اطلاعات به روز و هماهنگ با دستورالعمل های جدید اداره جات، توانایی رفع مشکلات افراد را دارا می باشد.

هرچه یک مجموعه از افراد متبحر در کار استفاده نماید، فعالیت های آن شرکت با موفقیت های بیشتری روبرو خواهد شد و نام و آوازه ی بهتری را از خود بر جای خواهد گذاشت.

اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز توسط اعضای تیم خبره ی شرکت ثبت عصر جدید نیز انجام می شود و این اطمینان را به افراد می دهد که کار و درخواستشان را به بهترین شکل ممکن به انجام خواهد رساند.

با تماس با عصر جدید شما میتوانید بهترین مشاوره جهت اخذ جواز تاسیس دریافت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *